Õllesummeri korraldajad on Winny Puhhi nõudmistest šoki äärel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh
Winny Puhh Foto: Jelena Rudi

Õllesummeril esinev Põlvamaalt pärit ansambel Winny Puhh tekitas oma nõudmistega festivali korraldajates suurt hämmingut. Ürituse meediajuht Reno Hekkonensi sõnul ei luba sellist rider'it endale isegi mitte A-klassi maailmastaarid.

«Me olime tõesti šoki äärel, pidin nõudmisi lugedes toolilt maha kukkuma. Olles kuulnud bändimeeste ekstreemsest huumorisoonest, võtsin neile ka kohe kõne ning uurisin, kas tegu on mingi naljaga ning kui on, siis nalja võiks teha ikka pärast festivali. Sain vastuseks, et see pole nali ja tegu on päris nõudmistega,» rääkis Reno Hekkonens Elu24’le.

Mees lisas, et Õllesummer on küll suur festival, aga korraldajatel on iga sent arvel ning raha loetakse väga täpselt. «Me pole mingi rahalehm, mida võib lüpsta. Nende nõudmisetega võib Winny Puhh kuu peale kerida – järgmiseks nõuavad veel briljantidega kaetud vetsupotti või kullast riidenagisid,» pahandas Hekkonens.

Väljavõte nõudmistest:

  1. Lava tugevus peab kannatama 150 tonni raskust
  2. Professionaalne 5-ribaline PA-süsteem (C.Heil, D N`B`, NEXO, APG 4000, mis on võimeline katma kogu väljaku/staadioni ulatuses 145 dB moonutustevaba helirõhuga sagedusalas 10-50 000 Hz
  3. Kõrgharidusega helitehnikud
  4. Valgustuskunstnik ja valgustustehnik peavad olema eraldi inimesed. Mõlemal nõutav kõrgem või kesk-eri haridus valgustuskunstis.
  5. Söögiraider: 15 saunalina (valged) • 7 peedisalatit; • 2 kg musta kalamarja; • 1 kast Suntory Hibiski viskit; • Keedetud ploomid (koorimata); • 2 pudelit «Papidou» kalvadost: • Muna: • 12 liitrit Leffe Brun õlut
  6. Keegi ei tohi tehnilisest meeskonnast esinejaid kõnetada.
  7. Enne esinemist vajab ansambel 1h täielikku vaikust.
  8. Võõrkeeli valdav lavamanager

Ansambli laulja Korraldajaonu põhjendas Elu24’le bändi nõudmisi järgmiselt: «Me ei saa inimestele ju pettumust valmistada – oleme välja mõelnud suure spektaakli, harjutanud ja pingutanud. Me ei saa ju öelda, et valmistame teile pettumuse. Take it or leave it!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles