«Muretsen Michael Jacksoni laste tuleviku pärast...»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince ja Paris Jackson isa Michaeli elutöö eest antud kuldse grammofoniga.
Prince ja Paris Jackson isa Michaeli elutöö eest antud kuldse grammofoniga. Foto: AFP / Scanpix

Michael Jacksoni endine vennanaine Alejandra Jackson väljendas muret popikuninga kolme lapse pärast.

Alejandra, kellel on Jacksoni vendade Randy ja Jermaine'iga viis last, hoolitses pärast laulja surma ka 14-aastase Prince'i, 13-aastase Parise ja 9-aastase Blanketi eest, kirjutas The Sun.

Pärast kibedat lahutust Jermaine'ist on naine aga Jacksonite perekonnast võõrdunud ning laste eest kannab hoolt 81-aastane vanaema Katherine.

«Muretsen laste tuleviku pärast. Proua Jacksonit abistavad lapsehoidjad ja turvatöötajad, kuid lapsed vajavad rohkemat. Nad vajavad armastust. Lapsehoidjad ei asenda ju perekonda. Kui Katherine'iga peaks midagi juhtuma, ei kujuta ma ette, kes Michaeli lapsed oma tiiva alla võtab,» rääkis Alejandra.

Alejandra sõnul oli Michael oma laste parim sõber: «Tema surmaga kaotasid nad inimese, keda nad kõige rohkem armastasid. Nad igatsevad teda väga. Mulle tundub, et alles sel aastal on perekond viimaks Michaeli lahkumisega leppima hakanud.»

Michael Jackson suri 2009. aasta 25. juunil unerohu üledoosi tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles