Marek Lemsalu: superstaarisaate võitja väljakuulutamise eel oli mul selg märg

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Lemsalu
Marek Lemsalu Foto: SCANPIX

Liis Lemsalu isa ja endine Eesti jalgpallikoondise mängija Marek Lemsalu ütles, et enne saadet oli tal tunne, et võib-olla tuleb võit ära, sest eelmises saates oli Liis esinenud tugevalt.

«Spordis öeldakse, et kõige hullem on istuda pingil, ise mängida on palju kergem. Närvikulu oli päris kõva! See on nagu treeneritööga: kogu aeg tahaks aidata, aga ei saa,» ütles Marek Lemsalu.

«Kokkuvõttes võib muidugi öelda, et ei olnudki vaja aidata.»

«Liis ja Artjom on mõlemad 18–19. Neil ei ole ju lavakogemust, samas oli kohal täismaja, 1800 inimest. Ei ole sugugi kerge kaamerate ees hästi esineda. Seal võib kõike juhtuda. Aga Liis sai väga ilusasti hakkama. Mul oli meeldiv vaadata, kuidas ta läks iga vooruga järjest paremaks, kuidas enesekindlust tuli üha juurde.»

«Kes on saadet jälginud, need teavad, et ega Liis endale kergeid laule valinud, ikka vokaalselt raskeid. Nüüd võib targutada, et ju ta püüdis näidata enda eri tahke ja inimesi oma valikutega üllatada.»

«Vaevalt kujutas keegi ette, et ta võiks laulda ooperilauljaga duetti, ja veel karmis töötluses. Kui ma sellest otsusest kuulsin, siis mõtlesin samuti, et ei tea, mis sealt tulla võib. Aga julge hundi rind on rasvane!»

«Mulle oli lõpuloo «Crazy in Love» valik loogiline, sest [originaalesitaja] Beyoncé on kaua aega olnud Liisi absoluutne lemmik. Ta on Liisi tugevalt mõjutanud. Aga risk oli tõesti suur, kui ta väga palju allapoole latti laulab. Kuid ta sai hästi hakkama, ehkki ma ootasin, millal ta veel rohkem tantsima hakkab. Ta on tantsus päris hea.»

«Enne saadet oli mul tunne, et võib-olla tuleb võit ära, sest eelmises saates oli Liis esinenud täitsa tugevalt. Aga kui Artjom tegi ka finaalis tugevad esitused – kiidaks eriti tema kolmandat laulu –, ja saatejuhid valasid õli tulle, et hääletamine on tasavägine, siis hakkasin natuke järele mõtlema.»

«Olen selles mõttes tõeline eesti mees, et emotsioone eriti välja ei näita, ja naine on mul samasugune, et ennast võõraste pilkude all suurt ei ava, kuid sisimas, tuleb tunnistada, olid mul võitja väljakuulutamise eel selg märg ja peopesad higised. Praegu on tunded seoses tütre võiduga veel värsked. Naisega arutasime, et ehk nädala pärast hakkame ise ka aru saama, millega Liis hakkama sai.» ütles Marek Lemsalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles