Oprah Winfrey lõpetas oma jutusaate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oprah Winfrey kohtub fännidega enne viimase saate salvesatmist.
Oprah Winfrey kohtub fännidega enne viimase saate salvesatmist. Foto: Charles Rex Arbogast/AP

Eile läks eetrisse viimane Oprah Winfrey show, mis on vaatajaid rõõmustanud  25 aastat.

57-aastane Oprah Winfrey on olnud televaatajate arvates hooliv ja aus saatejuht.

Oprah tänas poolehoidjaid ja ütles, et vaatajad tähendavad talle palju. Viimane hüvastijätu-show toimus Chicagos, millest võtsid osa ka Madonna ja Beyonce.
Oprah'  fännid, kes vaatasid viimast saadet, ütlesid, et diival olid saate ajal silmades pisarad.

«Oprah ütles, et see ei ole hüvastijätt, me kohtume taas, » meenutab saate publikus olnud Amy Korin.
Oprah Winfrey show'd näitavad pea 145 riigi telekanalid. Jutusaade tegi Oprah'st ühe mõjukama naise USAs ja rikkama mustanahalise naise maailmas.

Saatejuht loovutas hiljuti ajakirjas Forbes oma positsiooni Lagy Gagale, kus ta oli valitud mõjukaimaks kuulsuseks. 2009. novembris teatas Oprah, et ta lahkub.

Viimastel aastatel on Oprah intervjueerinud näiteks Barack Obamat, Michelle Obamat, George W Bushi ja Michael Jacksoni perekonda.

Viimast episoodi oli vaatama tulnud 13 000 fänni. Saatejuhile avaldasid austust ka Tom Cruise,  Aretha Franklin ja Stevie Wonder.

Jaanuaris käivitas Oprah oma telekanali, mis sai nimeks OWN(Oprah Winfrey Network). Tegemist on telekanaliga, mis pakub elustiilisaateid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles