Toomas Kirss sarjast «Pilvede all»: ma olen saanud palju positiivset tagasisidet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kirss.
Toomas Kirss. Foto: SCANPIX

Seriaali «Pilvede all» produtsent Toomas Kirss sõnab, et ta pole ühegi oma varasema sarja kohta saanud nii palju positiivset tagasisidet. Kirss lubab, et sari jätkub seni, kuni stsenaristil on, mida vaatajale öelda.

«Pilvede all» produtsent Toomas Kirss meenutab üht seika pärast lõppeva hooaja teist episoodi, mille lõpus sai vaataja teada, et noor advokaat Raul Saarepuu on abielus, kuid peategelane Piret seda siis veel ei teadnud. Osavõtlik vaataja pani Kirsile südamele, et ta ikka Piretile edasi ütleks, et see mees ei ole tegelikult vaba...

«Need on armsad hetked, sest näitavad ilmekalt, kui väga meie seriaalitegelased vaatajale korda lähevad, nii et isegi reaalsuse piirid vahel kaovad», ütleb Kirss. «Ma ei ole ühegi oma varasema sarja kohta saanud nii palju positiivset tagasisidet.»

Sarja näitlejad ja tootmismeeskond on algusest peale omavahel hästi klappinud ja ka seda peab Toomas Kirss üheks õnnestumise põhjuseks.

«Kui ma näen, et näitlejad tulevad võtteplatsile, silm säramas, tuju hea, tekst peas ja teevad oma tööd naudinguga, siis midagi enamat ma ei oska produtsendina soovidagi,» kiidab Kirss.

«See paistab ka ekraanilt välja, et meile kõigile meeldib seda sarja teha. Sellesse on pandud nii palju positiivset energiat, et küllap tajub seda ka vaataja.» Kuid mida arvab sarja edust stsenarist Eleonora Berg ja mis saab edasi?

«Eleonora pilvedes ei hõlju ja on endiselt kahe jalaga maa peal,» muigab Kirss. Varjunime taga peituv stsenarist on alati detailideni kursis sarja reitingutega ning hoiab silma peal ka sarja Facebook’i lehel, mis annab vaatajatelt vahetut tagasisidet.

«Sari jätkub seni, kuni stsenaristil on, mida vaatajale öelda,» lubab Kirss. «Kuna selle loo allikaks on elu ise, siis ma olen kindel, et öelda on veel nii mõndagi...»

«Pilvede all» hooaja viimane osa on eetris täna õhtul. Kirsi sõnul toob viimane osa nii palju ootamatuid pöördeid, millele vihjaminegi poleks vaataja suhtes aus. Mis juhtub, näete juba õhtul kell 21.30 Kanal2-s!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles