Mari-Leen Kaselaan lahkus Eestist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Indrek Galetini 21. sünnipäevapidu klubis Privé
Fotograaf Indrek Galetini 21. sünnipäevapidu klubis Privé Foto: Erakogu

Lauljatar Mari-Leen Kaselaan, kes veel reedel fotograaf Indrek Galetini sünnipäeval pidutses, on tänaseks ajutiselt Hollandisse kolinud.



«Tegelikult  oli see mu elukaaslase Sietse idee, tema on juba vahelduva eduga üle aasta Eestis elanud ja nüüd proovime, kuidas elu siin on,» rääkis laulja Buduaarile.

Mari-Leeni sõnul ei kolinud nad Amsterdami päriseks. «Esialgu olen kuu aega, siis jõuluks tulen tagasi Eestisse ja uuest aastat olen kuu või paar jälle siin,» jutustas ta.

Tegevust jätkub neiul ka Hollandis küllaga: «Mul on siin ligi 400-leheküljeline hollandi keele õpik, mille kallal vaikselt nokitsen. Karjatan oma koeri ning tasapisi teostan tulevikuplaane.»

«Muusika tegemine mitte mingil juhul soiku ei jää. Lihtsalt praegu teen väikese pausi ja kui detsembris Eestis tagasi, annan jälle kontserte,» lisas Mari-Leen.

Tulevikuplaanidel lauljanna pikemalt ei peatu: «Kuna nad on veel kõigest plaanid, siis ebausklikuna ma neid avaldada ei taha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles