Mida arvavad superstaarisaates osalejad Kevinist tegelikult?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Kevin Johannson
Eesti otsib superstaari viies stuudiovoor, Kevin Johannson Foto: Jelena Rudi

Elu24 uuris, mida arvasid teised superstaarisaates osalejad Kevin Johannsonist tegelikult.

Teele Viira: sain temaga läbi alates sellest, kui teatrivoorus koos olime. Oleme koos nalja saanud, last hoidnud ja palju muud. Oleme ühel lainel, ta on hästi soe, südamlik ja hooliv inimene. Soovin, et ta oleks hästi positiivne edasi ja võtaks kõik vastu, mis temani tuleb.

Rosanna Lints: ta on väga omapärane. Algul ei saanud ma tema iseloomust väga hästi aru, arvasin, et ta on liiga irooniline. Tegelikult on Kevin täiega lahe ning veidi ka salapärane.

Artjom Savitski: loodan, et pärast seda saadet tuleb talle väga väga väga palju pakkumisi. Saime nii hästi läbi ning Kevin on mulle päris kalliks saanud. Ma tõesti loodan, et talle tuleb hästi palju pakkumisi.

Triin Niitoja: Kevin on lihtsalt nii omanäoline ja omapärane, et talle tuleb pakkumisi nagu muda. Tal läheb kindlasti väga hästi, üldse ei kahtle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles