Jack Osbourne unistab Oscari võitmisest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Osbourne
Jack Osbourne Foto: Bert Sanchez / Stargaze Media Photos / SCANPIX/Code 21475
Rokkar Ozzy Osbourne’i 22-aastane poeg Jack tahab enne pere loomist midagi suurt saavutada, näiteks filmiauhinna Oscari võita.
«Suhtes olemisega kaasneb liiga palju jamamist,» vahendab Femalefirst noormehe sõnu. «Enne, kui pere loon, tahan mitmeid muid asju saavutada – näiteks vähemalt ühe Oscari võita!»

Jack, keda on aegade jooksul seostatud nii supermodell Kate Mossi, seltskonnastaari Paris Hiltoni kui muusik Rod Stewarti tütre Kimberly Stewartiga, lubas, et ei seo end enam kunagi ühegi kuulsa naisega.

«Ma ei läheks enam kunagi kuulsa daamiga välja – nad kõik on segased!» põrutas Osbourne. «Küll mina juba tean, sest elan neist kahega – oma ema Sharoni ja õe Kellyga – koos!»

«Paljud tüdrukud ei mõista mu huumorimeelt,» kurtis Osbourne. «Nad arvavad, et teen nende arvelt nalja, ehkki see pole nii.»

«Mu unelmate tüdruk on selline, kellele meeldib õues viibida. Aga ma ei läheneks kunagi tüdrukule, öeldes, et hei, mina olen see kutt telekast!» muigas noormees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles