Seksikas Rolf Junior: mulle meeldib enda juures kõik!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu.
Rolf Roosalu. Foto: Ruslan Bardash

Laulja ja muusikaliartist Rolf Roosalu aka Rolf Junior (29) võttis end ajakirja Anne ja & Stiil fotosessioonil alasti ning tunnistas keerutamata, et armastab oma keha juures absoluutselt kõike. Rolfile meeldib küll palju süüa, kuid mees hoiab end vormis näiteks kõndimise-ja rulluisutamisega.

«Sõbrad ütlevad, et ma söön jube palju. Et ma söön KOGU AEG!» pajatab Rolf, kuid tänab sealjuures taevaisa, et on õnnistatud hea ainevahetusega, mis pole tal lasknud paksuks minna.

«Minu lemmksöögid on väga lihtsad. Olen näiteks kohukeste fänn! Ka Pirita rannahoone taga asuv «kanakuut» pakub minu unistuste roogi, nagu kartulipudru hakklihakastmega.»

«Mulle meeldib oma keha juures absoluutselt kõik,» tunnistab Rolf ilma valehäbita ning rõhutab, et iseennast ja oma keha tuleb õppida armastama.

«Oluline on seegi, et minu keha juhib minu hing, mis annab kokku 29 aastat püsinud vapra ja kunstimeelse loomuse,» tõdeb mees.

Jõusaalis käimisega Rolf end ei piina. Hea vormi annavad jalutamine, rulluisutamine, intensiivsed prooviperioodid ja show-artisti amet Riia-Stockholmi laeval.

Kiika pildigaleriid seksikast Rolfist läbi aegade!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles