Cambridge`i hertsoginna pruutkleit pannakse kõigile näha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA modell esitlemas pruutkleiti, mis on valmistatud Kate Middletoni laulatuskleidi eeskujul
USA modell esitlemas pruutkleiti, mis on valmistatud Kate Middletoni laulatuskleidi eeskujul Foto: SCANPIX

Kate Middletoni, nüüdse Cambridge`i hertsoginna pruutkleit pannakse rahvale vaatamiseks välja, teatas prints Charlesi esindaja.

Alexander McQueeni moemaja disaineri Sarah Burtoni loodud kleit sai ülistuse osaliseks ning seda on võrreldud Monaco vürstinna Garce Kelly 1956. aasta laulatuskleidiga, kirjutab Daily Mail.

«Cambridge´i hertsoginna langetas otsuse, et ta pruutkleiti peab nägema lähedalt ka avalikkus, kuna tegemist on Briti moedisaini ühe parima näite ning suurepärase käsitööga,» seisab teates.

Esindaja ei täpsustanud, millal ja kuhu see kleit välja pannakse.

Prints Williami ema, printsess Diana kleidid on näitusel näiteks ta koduks olnud Kensingtoni palees. Pole teada, kas Cambridge`i hertsoginna oma pannakse ka sinna.

Kate Middletoni pruutkleit oli viimase hetkeni hästi hoitud saladus. Rahvas sai seda näha alles siis, kui pruut Westminster Abbey ees autost välja astus.

Samuti ei olnud paljudel selle kleidi detaile teinud õmblejatel aimu, kelle kleiti nad teevad.

Arvatakse, et selle tegumoega kleit muutub nii pruutkleitide valmistajate kui ka pruutide seas populaarseks.

USAs on juba sarnane kleit valminud ning seda tutvustati ka avalikkusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles