Detroidi paar hoidis erivajadusega naist oma kuuris seksiorjana

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

USA-s Detroidis vahistati 30-aastane Misty George ja 38-aastane Michael Welsh süüdistatuna inimkaubanduses. Paar hoidis oma kuuris kinni erivajadusega naist ja küsisid meestelt temaga vahekorda astumise eest raha. 

29-aastasel vaimu- ja füüsilise puudega naine olevat esialgu elanud paariga ühe katuse all. Ühel hetkel sundisid George ja Welsh naist kuuri kolima, võtsid ära tema abiraha ja kupeldasid teda interneti kuulutuste kaudu, kirjutab People. 

Orjana peetud naisel ei lubatud end pesta ega tualetti kasutada. Kuidagi õnnestus aga ohvril kuurist põgeneda ja oma pere juhtunust teavitada. Detroidi politsei kommenteeris, et naise vangistus kestis mitmeid kuid enne, kui ta põgeneda suutis.

Welshi ja George´i hoitakse hetkel Macombi maakonna vanglas ning nende kautsjoniks on seatud vastavalt 75 000 ja 50 000 dollarit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles