Volbriöö Special & Wicked Party toob lavale Cool D

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volbriöö Special & Wicked Party toob lavale Cool D
Volbriöö Special & Wicked Party toob lavale Cool D Foto: Club Atlantis

Sel laupäeval Club Atlantises toimuv Bacardi Weekend toob Tartusse legendaarse Cool D live'i, puldis lisavad niigi ähvardavalt pöörasele peole lisa DJ Raul Rooma ja DJ Kaarel Kose.

Priit Kolsar, esinejanimega Cool D, on eesti üks esimesi räppareid, 1998 a loodud A Rühma liige (sama kollektiiv soojendas ka 2007 a Tallinnas toimunud kontserdil USA tippartisti 50 cent), mees kes on teinud koostööd paljude eesti artistidega sh näiteks Merlyn Uusküla, mille tulemusena valmis ülimenukas singel"Miks alles nüüd". Lisaks on Cool D hääl paljudele tuttav kindlasti Sky Plusi kaudu.

Ja sel laupäeva, ööl - mil mitte keegi Tartus koju ei jää, vahetult pärast Emajõe ääres toimuva suurejoonelise tuleshow lõppu, astub ta üles Club Atlantises, kusjuures peo meeleolu eest hoolitsevad samuti väga prestiižikad DJ-d: DJ Raul Rooma ja DJ Kaarel Kose.

Reedel aga toimub Wild at Heart, mis toob pultiDJ Merikani - pidu, mis raputab sellest kevadkuumuse suminast taas erksaks ning valmistab ette peadpööritavaks Volbriööks. Tudengitele odavam sissepääs! Baaris on terve nädalavahetuse jooksul Bacardi eripakkumised!

Ole kohal, sest keegi ei jää sel nädalavahetusel koju.

Lisainfo: www.atlantis.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles