Järelvaatamine: vaata, mis toimus paljude Eesti mängurite lemmiküritus MängudeÖÖl!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aga mida teha siis, kui kohe üldse ei ole võimalik kohale tulla? Ole mureta, Level1 paneb püsti mitte ühe, vaid tervelt kaks otseülekannet! 

Mängude ÖÖ / Promo
Mängude ÖÖ / Promo Foto: promo

Esimene neist on pühendatud eksklusiivselt MängudeÖÖ suurimale võistlusele, milleks on tulistamismängu Counter-Strike: Global Offensive turniir. Ülekande käigus näeb ära, kuidas omavahel võtavad mõõtu Eesti, Läti ja Leedu parimad meeskonnad - Eestit esindavad võistkonnad Feldon ja sadboys_, Lätist on kohale tulnud meeskond 420 ning Leedu lippu hoiab kõrgel Austral.

Teise ülekande eesmärgiks on vaatajateni tuua aga nii palju MängudeÖÖ erinevaid aspekte kui võimalik - intervjuud erinevate ettekandjate, cosplayerite ja külastajatega, erinevate mängude proovimine ning värsked muljed mängudest, mille Eesti esmaesitlus toimub just tänasel üritusel! Ühel või teisel moel - näeme MängudeÖÖl! 

Mängude ÖÖ / Promo
Mängude ÖÖ / Promo Foto: promo


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles