Robert Rool meenutab Kuma Raadio lahkunud saatejuhti: tegemata jäi meie ühine langevarju tandemhüpe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rool
Robert Rool Foto: Silver Gutmann

Eile raske haiguse tagajärjel meie seast lahkunud Kuma Raadio saatejuhti Ly Menovit meenutab telesaate «Krimi» juht Robert Rool helgete sõnadega:  

«Ly-l oli minu meediakarjääri alguse osas tõesti väga suur roll. Kuna tihtipeale on meediavaldkonnas igaüks enda eest, siis just Ly oli see, kes mulle põhitrikid ja -nipid selgeks tegi. Tema raadiohääl oli väga mahe ja mäletan nii meie asjalikke ühiseid reportaaže Paide-Türi rahvajooksudelt ja kõiki teisi vähemametlikke ühisüritusi. Mul on siiralt kahju, et tegemata jäi meie kauaplaanitud ühine langevarju tandemhüpe. Meie seast lahkus tõeliselt kirglik meediainimene ja elu positiivselt näinud suurepärane naine. Tunnen kaasa kõigile Ly lähedastele.»

Ly Menovi põhitööks oli kujundajaamet AS Kuma kirjastuses. Aastate jooksul said temalt näo tuhanded ristsõnaajakirjad ja muud trükised. Ka praktiliselt kõik raadiojaama trükiväljaanded nagu ajaleht Aitab Alati ning hilisem ajakiri Kuma Pluss  olid tema kujundatud kogu nende ilmumisaja jooksul.

Ly raskest haigusest teadsid vaid paar lähemat sõpra. Oma töökaaslasi otsustas ta sellest säästa. Ja jäi ju ka lootus, et kõik läheb veel hästi, kuid seekord jäid arstid alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles