Maa tuleb täita lastega: naine sünnitas oma kahekümnenda lapse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook

Britid Sue ja Noel Redford said äsja lapsevanemateks. Nende puhul pole aga tegemist sugugi tavalise perekonnaga, sest Redfordidel on pisike Archie juba kahekümnes ilmakodanik.

Taaskordne ema Sue väidab, et see laps jääb nende perele viimaseks: «Kakskümmend on ilus ümmargune number,» sõnas naine. Aga sellegi poolest ei ole nõus abikaasa Noel vasektoomia protsetuuri abil n-ö tehast kinni panema, vahendab Daily Mail. 

Foto: Facebook

Paari esimene laps sündis 28 aastat tagasi, mil Sue oli vaid 14-aastane ja Noel 18-aastane. Teine laps tuli ilmale vaid paar aastat hiljem.

Noel ütleb, et teatud mõttes on nad isegi kurvad teades, et ühtegi last juurde ei tule, aga lisab, et nüüd on neil rohkem aega oma olemasolevate laste seltskonda nautida. 

Foto: Facebook

Erakordselt suure pere vanemad ütlevad, et elu nende juures on paras hullumaja ning see nõuab palju tööd ja vaeva, aga ometi ei vahetaks seda mitte millegi vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles