Selgus majas: miks Kate Middleton lõikas raseduse ajal juuksed maha?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images

Tundub, et Cambridge´i hertsoginna Kate Middleton armastab enne igat raseduse väljakuulutamist muuta enda välimust. Seekord on hertsoginna otsustanud värskendada enda soengut. 

Kate Middleton
Kate Middleton Foto: TIMMS/XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Hinnatud juuksestilist Paul Edmonds selgitas meediaväljaandele Hello! Magazine antud intervjuus: «Pärast lapse sündi on enda stiili hoida palju keerulisem. Me kõik teame, et peaaegu võimatu on pärast lapse sündi isegi aega leida duši jaoks. Hoida enda juukseid ja stiili on väga raske.»
Võimalik, et Kate tegi targa otsuse juukseid lõigata enne sünnitamist just sellel põhjusel. 

 

Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: Anwar Hussein/Anwar Hussein/EMPICS Entertainment

Paul pani südamele kõigile beebiootel emadele olla ettevaatlik keemiaga, mida pähe panna: «Ole ettevaatlik juuste värvimisel raseduse ajal ja raseduse järel,» ütles ta. «Hormonaalsed muutused võivad mõjutada juuste poorsust ja tugevust, mis võib toota peroksiidi kasutamise korral ebameeldivaid kaasnähte. Proovige valida alternatiiv ammoniaagivaba juuksevärvi näol.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles