Pööraselt nunnu galerii: Eesti staare on tabanud beebibuum! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Randmets
Helen Randmets Foto: Instagram

2017. aasta on Eesti tuntud inimeste seas olnud beebiderohke. Nii mõnigi staar on just sellel aastal tervitanud peres uut ilmakodanikku. Reastasime need kõige säravamad! 

Marilyn Jurman - Aprillikuus nägi ilmavalgust joogaõpetaja ja näitleja Marilyn Jurmani tütar, kes sai kauni nime, Rumi.

Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Instagram

Anni Rahula - jalgpallikohtunikuametit pidav Anni ja tema muusikust elukaaslane Tomi Rahula tervitasid värsket ilmakodanikku 28. juunil. Tütreke sai eksootilise nime Rubi. 

 

Anni Rahula
Anni Rahula Foto: Instagram

Helen Randmets - 6. juunil sai kolmandat korda emaks Nexuse bändist tuntuks saanud Helen. Ärimehest abikaasa Reigo Randmetsaga kasvatatakse nüüd kolme poisslast!

Helen Randmets
Helen Randmets Foto: Instagram

Grete Šadeiko - kaunis seitsmevõistleja teatas Instagrami vahendusel, et on saanud emaks. Laps sündis 2. juulil. Tütreke sai nimeks Gloria Griffin. Grete kohaselt oli sünnitusel suureks abiks tema kihlatu, NFLi mängija Robert Griffin III

 

Grete Šadeiko perega
Grete Šadeiko perega Foto: Instagram

Liisi Eesmaa - eklektiline moelooja sai emaks 2. mail, kui perre sündis posslaps, kes sai nimeks Kuu. Liisi jagab lapsevanemarõõme koos elukaaslase Madis Ligemaga.

Liisi Eesmaa
Liisi Eesmaa Foto: Instagram

Saara Kadak ja Märt Pius said lapsevanemateks, kui perre sündis väike printsess. 
 

Saara Kadak beebiga
Saara Kadak beebiga Foto: Instagram

Egle Eller-Nabi ja Heiki Nabi - fitnessistaari ja tippsportlase perre sündis pisipoeg. Paaril on kasvamas 6-aastane tütar Renata.

Egle Eller-Nabi
Egle Eller-Nabi Foto: Instagram
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles