Realitystaar Triinu Akimseu krooniti Mrs. Worldwide 2017 võitjaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu Akimseu
Triinu Akimseu Foto: Korraldaja foto

Printsessi saatest tuntud kaunitar Triinu Akimseu võitis Singapuris toimunud naiste iludusvõistluse Mrs. Worldwide 2017.

Triinu Akimseu võitis suvel toimunud Missis World Estonia tiitli ja sai õiguse esindada Eestit rahvusvahelisel naistele mõeldud iludusvõistlusel Mrs. Worldwide. Triinu on abielus ja tema mees pärineb Hawailt. Kohtusid nad esmakordselt Eestis, kuid alles hiljem Triinu Ameerikasse suundudes sai neist abielupaar. Pulmad peeti Hawai traditsioonide kohaselt ja seal muide abielulahutusi praktiliselt ei eksisteeri. Liit sõlmitakse kogu eluks. Triinu abikaasa töötab Washingtonis asuva Pentagoni alluvuses ja tänaseks on nad mehe töö tõttu suunatud elama paariks aastaks Jaapanisse. Mrs. Worldwide tiitel sobib just Triinu maailmakodaniku staatusega eriti hästi kokku. Nüüd ootab Triinut ees aastajagu heategevuslikku tööd Mrs. Worldwide tiitlikandjana ja ta on selle üle väga õnnelik. Just enne võistlusele sõitmist ta mõtles pingsalt, millega Jaapanis need järgmised paar aastat ise tegeleda. Nüüd koos selle tiitlivõiduga tuli ka kohe esindustöö ja heategevuslikud kohustused.

Triinu Akimseu/korraldaja foto
Triinu Akimseu/korraldaja foto Foto: Triinu Akimseu

Tiina Jantson on võidu üle üliõnnelik, sest kroonis nüüd lõpuks maailmavõit tema pikaaegset iludusvõistluste korraldamist Eestis. Tiina Jantson: «Sellel aastal on juba kaks minu Eesti Iluduskuninganna kaunitaridest tulnud tagasi suure võiduga. Alles juuni lõpus võitis Miss Model Estonia 2016 tiitlikandja Ekaterina Petšonkina Miss Tourism Black Sea võistluse Odessas ja nüüd missiste võistluselt tõi Triinu Akimseu ka peaauhinna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles