«Ärapanija»: kust Edgar Savisaar talente leiab?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordne Kanal 2 huumorisaade «Ärapanija» nägi Tallinna taevas uut tähte.

Nii nagu ütles Allan Alaküla, endine Tallinna peapropagandajuht: «Tallinn õitseb ja õilmitseb». Õilmitseb ja õitseb ta siiamaani, tuues areenile uusi säravaid mõttehiiglasi ja talente, kes on kohased Tallinnat juhtima.

«Reporter» uuris, kui haritud ja oma valdkonnaga kursis peab linnavolikogulane olema. Näib, et vastvalitud abilinnapea Mihhail Kõlvarti sobivuses tema ametikohale kahtlevad nii netikommentaatorid kui paljud linnavolikogu liikmed. Mees, kes valimisreklaamides Reformierakonna värvides plakateid jalgade ja kätega purustab, vastutab Tallinnas noorsootöö, kultuuri, spordi ja hariduse käekäigu eest.

Millal anti Tallinnale Lübecki linnaõigused? Kõlvart ei osanud täpset aastat öelda.

Millal on Tallinna linna päev ja mis just sel päeval? Kõlvart saanud niimoodi kohe öelda.

Mis aastal võeti Kadrioru loss kasutusele Eesti riigivanema residentsina? Kõlvart ei osanud isegi sajandit pakkuda.

«Mao Zedong ütles kuldsed sõnad, et pole tähtis, mis värvi on kass, tähtis on see, et ta püüaks hästi hiiri,» märkis Mart Juur.

«Minul on ainult üks küsimus, et kust Savisaar sellised tüübid välja võtab? Nii andekad! Enne ei ole kuulnudki ja ükskord sa vaatad - täht särab taevas!» imestas Peeter Oja.

See on üldse omaette küsimus, et kust plaadifirmad leiavad andekaid noori muusikuid. Pubidest, kontserdisaalidest, õllekatest...

«Ma arvan, et Edgar Savisaar käib ka kogu aeg mööda linna ringi ja silmad on lahti. Ta ei vaata mitte ainult tüdrukuid, vaid poisse ka. Vaata kui toreda abilinnapea on Tallinn nüüd saanud,» kiitis Juur.

Olgem nüüd kristalselt ausad - ega ükski normaalne inimene ei tea vastuseid neile küsimusele, mida «Reporter» küsis. Ainult Jüri Kuuskemaa teab neile asjadele vastuseid.

Samas Kõlvart on näidanud ennast väga läbilöögivõimelise juhina, mida tõestas ka tema valimisreklaam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles