Naised, ärge põdege! Meestele meeldivad Teie kurvikad kehad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Kahe lapse ema, Jasmine «Jazzi» Owens  jagab Instagramis 6 aasta tagust fotot endast ja abikaasast. Tema kommentaar pildil on tekitanud palju kõlapinda.

«Aastate jooksul on see mees armastanud mind – armastanud igat minu kumerust, igat kehavolti, isegi minu venitusarme» kirjutas naine enda postituses. Ma ei saanud kunagi aru, miks? Kuidas saab keegi armastada kedagi, kes pole perfektne? Kuidas saab mees, kes on nii klassikalises mõistes, täiusliku kehaga, armastada minusugust. Oli aeg, mil proovisin teha kõike, et näha välja treenitud ja «ilus».

Katsetasin kõikvõimalikke dieete, kehakaalu alandavaid toidulisandeid. Mõtlesin isegi operatsiooni peale ja kõike seda selleks, et mees mind armastaks. Aastate jooksul olen aga õppinud enda keha armastama sellisena nagu see on.

Olen seljatanud enda negatiivsed mõtted keha osas ja lõpuks ei peida ma seda maailma eest. Minu jaoks oli suur samm see, kui suutsin esimest korda olla alasti peegli ees ja aktsepteerida enda keha sellisena nagu ta on.

Instagramis on naine saanud nii toetavaid sõnu kui halvustavaid kommentaare. Kuigi, alguses inimeste negatiivsus puudutas naist ja tegi talle haiget, on Jasmine sellest üle. Olulisimaks peab naine seda, et tema mees on olnud tema suurim toetaja ja fänn – see on olulisim. Tänu mehe toetusele, on naine üle negatiivsetest arvamustest.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles