Marco Tasane: olin Gurtšenko ainuke väljavalitu Eestis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marco ja Ljudmilla Gurtšenko kohtumised läbi aegade.
Pildil kohtumine aastal 2001 Estonia teatris. 
"Kui etendus oli läbi, siis mul oli kinnisidee temaga kohtuda ja mul oli isegi Kalevi šokolaad kaasas, aga lava taha mind ei lastud. Sõbranna Ailil oli kaasas kiipkaart ja saime tagauksest sisse ja seal oli kolm inimest koos Kroonika fotograafiga. Ja siis ta üllatus, et Eestis on nii suure energiaga inimesi, kes oma tahtmise nimel nii palju vaeva näevad. Ma tundsin et tema aura on väga tugev."
Strippar-Marco ja Ljudmilla Gurtšenko kohtumised läbi aegade. Pildil kohtumine aastal 2001 Estonia teatris. "Kui etendus oli läbi, siis mul oli kinnisidee temaga kohtuda ja mul oli isegi Kalevi šokolaad kaasas, aga lava taha mind ei lastud. Sõbranna Ailil oli kaasas kiipkaart ja saime tagauksest sisse ja seal oli kolm inimest koos Kroonika fotograafiga. Ja siis ta üllatus, et Eestis on nii suure energiaga inimesi, kes oma tahtmise nimel nii palju vaeva näevad. Ma tundsin et tema aura on väga tugev." Foto: Erakogu

Nõukogude ajal populaarsuse tipul olnud näitlejanna ja estraaditäht Ljudmila Gurtšenko suri eile, 30. märtsil Moskvas 75-aastasena südamepuudulikkuse tagajärjel.

Diiva armastas tihti külastada ka Tallinna. Gurtšenko oli eriti oodatud siin toimunud uusaastaöö pidustustele, mis olid mõeldud Eestis aastavahetust nautivale vene publikule.

Ljudmilla Gurtšenko üheks suurimaks Eesti fänniks oli staarstrippar Marco Tasane, kes ei puudunud üheltki näitlejanna šõult. Selle tõestuseks on Marcol ka hulk fotosid, mis tehtud koos diivaga.

«Viimased kaks aastat oli Ljudmilla peale kontserte siiski päris väsinud ning ei soovinud eriti õnnitlejaid lava taga vastu võtta,» pajatab Marco.

«Mina olin siiski ainuke erand siin Tallinnas, keda ta kaks viimast korda oli nõus isiklikult vastu võtma,» on Marco uhke ning lisab, et tema jaoks oli Gurtšenko suur legend, kes ei kustu tema mälestustest iial.

Vaata pildigaleriid Marco kohtumistest suure diivaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles