Naistepäevasoovitus: kingi oma kallimale personaalne ooperilaul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naistepäevasoovitus: kingi oma kallimale personaalne ooperilaul
Naistepäevasoovitus: kingi oma kallimale personaalne ooperilaul Foto: Rahvusooper Estonia

Kõik mehed, kel puudub seni hea idee, kuidas oma naist tähtsal päeval üllatada, on oodatud homme Tele2 esindustesse, kus Eesti parimad ooperisolistid salvestavad igale soovijale tasuta personaalse tervituse, väikese viisijupi või armastuslaulu, millega kaasa pahviks lüüa.

«Kindlasti on nii mõnelgi mehel midagi sellist, mida pole seni ise söandanud naisele öelda või ei ole selleks lihtsalt sobivat võimalust leidnud,» selgitas Tele2 klienditeeninduse direktor Sirli Seliov ning lisas, et just seetõttu otsustatigi meestele appi kutsuda Estonia teatri ooperisolistid Oliver Kuusik, Mart Laur, Mart Madiste ja Rene Soom. Seliovi sõnul ei ole ooperilauljatele romantilised žestid ja tundeküllased laulud mitte mingi väljakutse.

«Tänu neile ongi igal mehel homme võimalus oma tüdruksõbrale, abikaasale, emale või mõnele teisele tähtsale naisele kinkida midagi täiesti ainulaadset – videole salvestatud personaalne laul, luuletus või tervitus, mille esitavad Eesti hinnatumad ooperisolistid.»

Selleks tuleb mehel kaasa võtta oma nutitelefon ja minna kolmapäeval kell 15–18 Foorumi või Rocca al Mare Tele2 esindusse, kus lauljad kõigile soovijatele videoid salvestavad. Kõik, kes oma video ooperilauljatega ka Facebooki või Instagrami postitavad ja lisavad sellele juurde #Tele2naistepäev, saavad endale ja oma kaaslasele kingituseks Estonia teatri piletid.

Foto: Rahvusooper Estonia

Romantilises aktsioonis osalevad ooperilauljad: 

1) Oliver Kuusik ja Kristel Pärtna ooperis «Armujook»

2) Janne Ševtšenko ja René Soom operetis «Savoy ball»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles