Gaga ja Bieber: toetame kõik koos Jaapanit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: SCANPIX

Maailma nimekad staarid kutsuvad inimesi üles annetama raha Jaapani looduskatastroofi ohvritele. Üleskutseid on teinud näiteks Lady Gaga, Justin Bieber ja Yoko.

Peale üleskutsete on staarid korraldanud mitmeid heategevusüritusi. Samuti on muusikud läbi viinud oksjone, mille tulu annetatakse Jaapanis vajaminevatele inimestele.

Lady Gaga lasi disainida valge käevõru tekstiga «Palvetame Jaapani eest». Tekst on kirjutatud inglise- ja jaapani keeles. Gaga paiskas disainitud käevõrud müüki oma fännilehel. Kogu tulu, mis käevõrude müügist saadakse läheb annetuseks tsunami ohvritele.

Üleskutseid annetusteks on peale Lady Gaga teinud veel Katy Perry, P.Diddy, Justin Bieber, Britney Spears, Yoko ja filmi «Star Trek» näitleja George Takei.

Justin Bieber kirjutab oma fännidele: «Jaapan on üks minu lemmikuid paiku. Seal on uskumatu kultuur koos suurepäraste inimestega. Meil kõigil on vaja neid aidata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles