Viirpalu: Kuldnõela võitjad on maailmaparandajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Viirpalu
Kristina Viirpalu Foto: Erakogu

Lava taga pärast 13. Kuldnõela moeauhinna pidulikku galat sõpradelt häid sõnu ja kallistusi vastu võtnud auhinna nominent Kristina Viirpalu arvates on kõik Kuldnõela saanud moedisainerid näinud selleks ka väga palju vaeva.

«Nad on teinud lausa ennastunustavalt palju tööd ja näinud vaeva selle nimel, et muuta maailma paremaks, ma arvan, et nii ongi,» tunnustas naine oma hea kolleegi saavutust.

Tema enda kollektsioon oli pühendatud meestele. Kolleegide loomingut pidas ta väga tugevaks ja konkurentsivõimeliseks.

FIBITi moefestivali avaürituse raames toimunud 13. Kuldnõela galal pälvis 2010. aasta parima moekunstniku tiitli disainer Ketlin Bachmann-Põldroos.

Seekordse Kuldnõela gala raames taaselustati ka Väikese Nõela auhind, millega tunnustati möödunud aasta jooksul eredamat moeloomingulist sähvatust pakkunud noort moekunstnikku Liina Viirat. Eesti moedisaini arengusse erakordse panuse andnud isiku tunnustuse 2010. aasta Moemootori tiitli näol pälvis fotograaf Filippo Caroti.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles