Kaunase Žalgrise korvpallimeeskonna imeilusad tantsijannad esinevad sel nädalavahetusel klubis Privé

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgrise korvpallimeeskonna tantsijannad
Kaunase Žalgrise korvpallimeeskonna tantsijannad Foto: Privé

Pealinna armastatuima r'n'b ja hip-hop muusika lipulaeva Kriim juurde lisanduvad kord kuus teisel laupäeval kuumimad Žalgrise korvpalli meeskonna tantsijad, kelle oskusi ja meeletut ilu saavad kõik pidulised oma silmaga näha.

Žalgrise korvpalli meeskonna puhul on tegu Kaunasest pärit vanima korvpalli meeskonnaga, mis asutatud 1944 ja kes mängib Euroliigas. Läbi ajaloo on kaheksa korvpallurit siirdunud unistusteliigasse NBA korvpalli mängima. Kaunase Žalgiris on tulnud 29 kordseks Leedu korvpallimeistriks ja seda ka viimasel 2016 aastal lõppenud hooajal.

Foto: Privé

Sama legendaarsed, kui on Žalgrise kossumehed, on seda ka nende imeilusad tantsijad. Needsamad piltilusad pikajalgsed kaunitarid ja klubi resident Bad J loovad ideaalse koosluse, kus kaks urbanistlikku kultuuri segunevad ühtseks tervikuks ning pakuvad meelelahutust nii silmale kui kõrvale alates jaanuarist iga kuu teisel laupäeval!

Esimene pidu leiab aset 14. jaanuaril klubis Privé (Harju 6).

Foto: Privé
Foto: Privé
Foto: Privé
Kaunase Žalgrise korvpallimeeskonna tantsijannad
Kaunase Žalgrise korvpallimeeskonna tantsijannad Foto: Privé
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles