«Pilvede all» uue hooaja tutvustus ja «Kodutunne» täna Kanal 2s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilvede all
Pilvede all Foto: Kanal 2

Täna kell 20.30 alustab Kanal 2s uus heategevuslik saatesari «Kodutunne», mis aitab raskustes peredel oma kodu elamisväärseks muuta. Kell 21.30 on eetris erisaade «Meie lugu – Pilvede all», mis juhatab sisse menusarja järgmisel kolmapäeval algava uue hooaja.

 

Sügisel kutsusid saate «Kodutunne» tegijad inimesi teavitama raskustesse sattunud peredest ja paljulapselistest üksikvanematest, kes saavad küll eluga hakkama, aga kelle kodud vajaksid hädasti remondimehe kätt. Tänase seisuga on saatele laekunud üle 2500 kirja.

«Kodutunne» läheb saatejuht Kirsti Timmeri juhtimisel igas saates appi mõnele perekonnale ja ehitab vabatahtlikest koosneva meeskonnaga ümber vähemalt ühe ruumi – lastetoa, köögi või vannitoa.

«Need on vahel väga valusad, aga alati südamlikud lood, mis panevad meid elule teisiti vaatama,» lubab Timmer. «Enamasti on igas kodus armastus olemas, kuid puudu võib olla näiteks soojast toast ja elementaarsest pesemisvõimalusest.»

Täna kell 21.30 jõuab ekraanile ka erisaade «Meie lugu – Pilvede all», kus kodumaise menusarja näitlejad räägivad endast ja oma tegelaskujudest. Sügisel üllatushitina teletopi tipu vallutanud ja Eesti vaadatuimaks sarjaks tõusnud «Pilvede all» alustab uute osadega juba järgmisel kolmapäeval. Kellel sügisel mõni osa nägemata jäi, saab tänases saates ülevaate tegelastest ja senistest sündmustest. Kes aga ootab kannatamatult uusi osi, saab piiluda võtteplatsile ja kuulda, mida uuelt hooajalt oodata.

Heategevuslik «Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil kolmapäeviti kell 20.30.»Pilvede all» alustab uue hooajaga järgmisel kolmapäeval, 9. märtsil kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles