Video: varas viis New Yorgis päise päeva ajal 1,6 miljoni dollari eest kulda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NYPD avaldatud turvasalvestise kaader kullavargast
NYPD avaldatud turvasalvestise kaader kullavargast Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA New Yorgi politsei avaldas turvakaamera video, millel on näha, kuidas varas viib päise päeva ajal Manhattanil soomustatud kaubaveoautost anuma, mille sees on 1,6 miljoni dollari väärtuses kullatükke.

CNNi teatel  jättis 29. septembril aset leidnud juhtumis kuulikindla masina juht saadetist vastu võtma minnes auto tagaluugid lahti. Veoauto oli pargitud 5. ja 6. avenüü vahel asuvale 48 West streetile.

Tänaval kõndinud isik märkab, et auto on valveta, ta läheb kaubamasinasse ja haarab hinnalise kauba kaasa.

Vargusjuhtum jäi turvakaamera videole, mille kohaselt oli mees juba veoautost möödumas, kuid siis jäi talle midagi silma ja ta läheb auto juurde. Ta lahkub koos kaasavõetud anumaga.

Auto juures vestelnud kaks meest ei märka midagi kahtlast ega saa aru, et autost pärit ese, milles on kuld, on neist möödunud mehe käes.

New Yorgi politsei teatel on varas latiinost mees, kes on umbes 170 – 180 sentimeetrit pikk, kaalub 60 – 70 kilogrammi ning on 50 – 60-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles