11 staari, kes armastavad rääkida oma peenisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrique Iglesias
Enrique Iglesias Foto: SCANPIX

Isegi kuulsad mehed ei saa vaikida oma erakordselt vapustavast (või haledast) meheaust.

Eelmisel nädalal avas koomik Russell Brand sketšisaate «Saturday Night Live» monoloogiga kitsastest pükstest, mida ta kanda armastab, kirjutas Yahoo! Shine.

«Kitsad püksid hoiavad kõike paigal. Kui need jalast võtan, muutub kõik kaoseks,» rääkis Brand.

Oma juveelidest on jutustanud ka mitmed teised staarid:

Channing Tatum (kes põletas filmivõtetel jalgevahet): «Nüüd läheb mu peenisel suurepäraselt! See on sajaprotsendiliselt taastunud.»

Enrique Iglesias: «Muudaksin oma peenist, kui saaksin. See on liiga väike... Järgmine toode, millele oma nime panen, on ekstra-väikesed kondoomid. Ma ei suuda neid kunagi leida ja ma tean, kui piinlik see on.»

Johnny Knoxville: «Minu peenis on nagu muna pesas. See näeb välja nagu lambilüliti. Kuramuse lambilüliti... Üks tüdruk ütles mulle kunagi: «Keda sa kavatsed selle väikese asjaga rahuldada?» Vastasin: «Ennast!».»

John Mayer: «Ma ei muretse, kui väike mu peenis on - ma muretsen, kui tume see on. Mul on dominikaani peenis. Mu peenis saavutas eelmisel aastal kuus kodujooksu; mu peenis kannab kingi ilma sokkideta.»

Howard Stern: «Kui ma olen erutunud, olen see, mida nimetatakse keskmiseks - kuus tolli.»

Pete Wentz: «Ma ei fänna eriti peeniseid. Kui enda oma vaatan, ei leia selles midagi ilusat. Mul on raske uskuda, et tüdrukutele need meeldivad.»

Tommy Lee (autobiograafiast «Tommyland»): «Alguses vaidlen oma peenisega, sest ta arvab, et kogu raamat on temast. Terve raamat on pikitud suurte tsitaatidega, milles ta arvamust avaldab. See on lihtsalt lõbus.»

Shia LaBeouf (kirjeldades oma esimest vahekorda): «Mäletan, et asetasin tüdruku alla padja, sest olin seda pornofilmis näinud. See jättis ta veidra nurga alla ja ma ei saanud korralikult siseneda. Ma pole kuigi hästi varustatud ja ilmselgelt oli see vale võte.»

Thomas Jane: «Ma olen täiesti keskmine kutt. Ma olen 178 sentimeetrit pikk, kannan suuruses 40 ülikonda ja suuruses 10 kingi. Kõik minu juures on prototüüpne. Isegi täpselt keskmine riist.»

Colin Farrell: «Võin teile kinnitada, et see pole midagi erilist. Keegi ütles, et see on normaalne, kuid kindlasti mitte Ewan McGregor.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles