Klõps: Ivanka Trump poseerib pühadeaegsel perepildil ilma meigita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivanka Trump arrives with husband, Jared Kushner, at the Vanity Fair party to begin the 2012 Tribeca Film Festival in New York, April 17, 2012.  REUTERS/Lucas Jackson/File Photo
Ivanka Trump arrives with husband, Jared Kushner, at the Vanity Fair party to begin the 2012 Tribeca Film Festival in New York, April 17, 2012. REUTERS/Lucas Jackson/File Photo Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS

Ivanka Trump on ema, abikaasa, ärinaine, endine modell ja uuest aastasse ametisse astuva USA presidendi Donald Trumpi vanim tütar.

Pole midagi öelda, tegus naine! Ta kirjutab raamatuid, toetas oma isa aktiivselt selle presindendiks saamise juures, on vastutav mitme ärilise kui vabatahtliku tegevuse eest ning lisaks veel ka abikaasa ning kolme väikese lapse ema. Pole siis ka ime, et tänupühade aegu kui pere ning lähedased kogunevad, ei jää teinekord ka sellistel superstaaridel nagu Ivankal aega, et meiki teha. Nii saigi pühadeaegse perepildi tarvis täiesti loomulikult poseeritud. Tore vaheldus ning kindlasti ka sõnum teistele emadele ja naistele - te olete ka loomulikult ilusad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles