Kristina Karjalainen Donald Trumpist: kui süüdistustel pole alust, on tüdrukud hädas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
This photo provided by the Miss Universe Organization shows Kristina Karjalainen, Miss Estonia 2013, competes in the swimsuit competition during the Preliminary Competition at Crocus City Hall, Moscow, on November 5, 2013. Miss Universe 2013 will be crowned at the pageant final show on November 9.  AFP PHOTO / MISS UNIVERSE ORGANIZATION/ HO ++RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / MISS UNIVERSE ORGANIZATION/ DARREN DECKER" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS++
This photo provided by the Miss Universe Organization shows Kristina Karjalainen, Miss Estonia 2013, competes in the swimsuit competition during the Preliminary Competition at Crocus City Hall, Moscow, on November 5, 2013. Miss Universe 2013 will be crowned at the pageant final show on November 9. AFP PHOTO / MISS UNIVERSE ORGANIZATION/ HO ++RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / MISS UNIVERSE ORGANIZATION/ DARREN DECKER" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS++ Foto: SCANPIX

Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen on järjekorras juba teine kaunis eestlanna, kes on Donald Trumpiga kohtunud ning kokkupuute üle ei nurise.

«Suhtlesin Trumpiga 2013. aasta Miss Universumi järelpeol ja vähemalt mina saan öelda, et minuga oli ta viisakas,» üleb Kristina, et tal puuduvad Donaldiga negatiivsed kogemused.

Karjalainen on nimelt üllatunud, miks just kampaania ajal kõikidele naistele meenus, et Miss Universumi korraldaja ja ärimagnaat neid aastate eest siit ja sealt näppis ning ahistas.

Karjalainen rõhutab, et ei kaitse kedagi, kuid kahtlustab, et kõik tänased näpuganäitajad võivad ühel hetkel ise plindris olla: «Süüdistustel ei pruugi alust olla ja kui Donald otsustab nad ühel hetkel kohtusse anda, on tüdrukud hädas».

Refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles