Michael Jacksoni väidetav lapsohver: mul on tõendid, et ta maksis vaikimise eest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jackson
Michael Jackson Foto: SCANPIX

Michael Jackson kirjutas väidetavalt üle 900 000 dollari eest tšekke, et kinni mätsida süüdistused lapse seksuaalse ärakasutamise kohta.

Naine, kes kasutab enda isiku varjamiseks nime Jane Doe, kaebas popikuninga kohtusse 30 aastat pärast ahistamise algust, kirjutab TMZ. Naise sõnul hakkas Jackson teda seksuaalselt ära kasutama 1986. aastal, kui ta oli kõigest 12-aastane ja ta külastas koos emaga Jacksoni kodu turistina. Michael olevat nad enda juurde kutsunud, et neile oma «kommikohta» näidata.

Naine väidab, et Jackson katsus tema genitaale ja tegi talle «filmisuudlusi» ehk suudles teda suule ja kehale. Naine väidab ka, et toimus vaginaalne penetratsioon.

Dokumentide kohaselt jätkus ärakasutmine terve tema teismeliseea jooksul. Kui Jane Doe sai 16-aastaseks, hakkas Jackson talle rahatšekke kirjutama, et ta vait püsiks.

Jane Doe sõnul oli esimene tšekk väärt 2500 dollarit, kuid suurim tuli 1993. aastal ja see oli väärt 600 000 dollarit. Naise sõnul sai ta kokku üle 900 000 dollari. Vaata pilte väidetavatest tšekkidest.

Jacksoni pärijad kommenteeirid süüdistust nõnda: «Tegemist on järjekordse katsega teenida raha Michael Jacksoni arvelt, kaevates ta kohtusse seitse aastat pärast tema surma ja ligi 30 aastat pärast väidetavaid juhtumeid. Need süüdistused on täiesti alusetud. Pole ka juhus, et seda naist esindavad samad advokaadid, kes on seotud kahe teise kergemeelse hagiga Jacksoni pärijate vastu.»

Naine kaebas mitmed Jacksoni firmad kohtusse emotsionaalse stressi põhjustamise, hooletuse ja paljude muude asjade süüdistusel ning nõuab kahjutasuks teadmata summat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles