Peosoovitus! Bashment saab suurejoonelise tähistamisega täisealiseks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stylo G
Stylo G Foto: promo

Sellel reedel tähistab Eesti reggae, ragga ja dancehall-kultuuri arendav sündmus Bashment 18nda tegutsemisaasta sünnipäeva peoga Von Krahlis. 

Oodata on kuuma ja rõõmsat pidu kahel korrusel, kahel laval, siseõues ja VIP-alal. Ka esinejate hulk on aukartustäratavalt ja Bashmenti sünnipäevale omaselt uhke, kus külalisartistid Jamaicalt, Lätist ja Eestist.

★ Stylo G & Sir DJ Corey ★ J.O.C. ★ Lady Krii ★ Antarah ★ Queen Elisabeth ★ Miss Savi ★ Ras Wu ★ Masu ★ Shromik ★ Massa V ★ Don Erikson ★ Smaddy ★ Dice Rudy ★ Ringo Ringvee ★ Tarrvi Laamann ★

Suursündmus Facebookis.

Bashment on Eesti pikima traditsiooniga reggae-dub-pidu (sündinud 1998). Bashment - Estonia ja Bashment KingzSound aitavad avastada reggae ja Kariibi mitmekesise muusika erinevaid tahke. Seda põnevat kultuuri tutvustades on Bashment meeskond järjepidevalt muusikasõprade ette toonud huvitavaid ja erilisi, tuntud ja tunnustatud artiste nii Eestist kui välismaalt, osa neist oma muusikutee alguses, teised juba loometegevuse tipus või oma valdkonna legendid.

Lisaks Bashment´i alustugedele, Ringo Ringveele ja Tarrvi Laamannile kuuluvad kollektiivi ka J.O.C. ning Dice Rudy. Mida Bashment KingzSound reggae muusika all mõistab, seda on võimalik teada saada, kui kuulata «Bashment FM» saadet Raadio 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles