Super Hot Cosmos Blues Band rõõmustab rokiklubi taasavamise üle

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Super Hot Cosmos Blues Band - plaadiesitlus NO 99`s
Super Hot Cosmos Blues Band - plaadiesitlus NO 99`s Foto: Tiit Mõtus

21. oktoobril avab taas uksed Eesti suurim kontsert-klubi Rock Cafe. Ühtlasi tähistatakse 12ndat sünnipäeva ning uue hooaja algust. Laval on Singer Vinger, Super Hot Cosmos Blues Band jpt. Piletid on eelmüügis Piletilevis.

Super Hot Cosmos Blues Bandi solist Janno Reim rõõmustab eesoleva sündmuse üle: "On tõesti väga-väga hea meel, et Rock Cafe jälle uksed lahti saab! Isiklikus päevikus on see kindlasti enim laval käidud kontserdikoht. Igatahes Cosmosega pole avalikkuse ees jälle jupp aega oma kraami mängitud  ja oleme eesoleva taassünnipäevapeo ootuses meeldivalt elevil! Tervitusi ja nägemiseni Rock Cafes!” 

Super Hot Cosmos Blues Bandi (SHCBB) esimene tähelend maisel pinnal toimus aastal 2014. Nad said üleöö tuntuks Eesti Laulul looga "Maybe Maybe". Samal aastal ilmuski nüüd juba nlejaliikmelise SHCBB esimene kauamängiv "Countdown to Jesus". Ülieduka lennuga orbiidile saabunud album oli nädalaid tipus nii R2, Apollo kui Laseringi plaadimüügiedetabelites, inimesed olid sillas.

Firmabänd 2016 ja sellele järgnenud Super Hot Cosmos Blues Band Rock Cafes
Firmabänd 2016 ja sellele järgnenud Super Hot Cosmos Blues Band Rock Cafes Foto: Tanel Tero

2015. aastal anti välja bändi ajaloo esimene muusikavideo “Johnny ja Jane”, mis jõudis  Eesti TOP  7 /  2015  aasta video arvestuses 10. kohale. Kihutati läbi Õllesummeri, Kapa Rocki, Tartu Bluusifesti, Rummu Rocki ja Tallinna Vanalinna Päevade, jagati lava Raivo E. Tammega menukas kontsertetenduses “Ma olen Ivo Linna”  ja  lennati ka Liibanoni,  et tuua oma kosmos ÜRO rahuvalvemissioonil  teenivatele Eesti, Soome ja Iiri kaitseväelaste ette ning lauldi 2016, aasta kevade Moskvas Gorki pargis rahvaste sõpruse auks jalgpalli-ja muusikafestivalil Art-Football. Augustikuus ilmunud singel  “Life Is Easy” oli septembrikuus R2 mängituim kodumaine ja oktoobrikuus enim eetriaega saanud lugu, samuti sai kõige rohkem eetriaega 2016. aasta kevadel maandunud lugu “El Gran Dinero”.

Piletid Rock Cafe 12nda sünnipäeva üritusele on saadaval Statoilis ja Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles