Uued detailid hirmsast ööst: voodist välja sunnitud Kim Kardashian kartis, et teda vägistatakse (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja ihukaitsja Pascal Duvier
Kim Kardashian ja ihukaitsja Pascal Duvier Foto: Vida Press

Teletäht Kim Kardashian sattus röövi ohvriks keset ööd, kui ta hommikumantlis voodis lebas, mistõttu kartis naine, et teda tuldi vägistama.

Vaid hommikumantlit kandnud Kim lebas oma kahekorruselise korteri teise korruse magamistoa voodis, kui ta kuulis, kuidas keegi trepist üles astub, kirjutab TMZ. Ta nägi läbi klaasukse maskis meest ja veel ühte, kes kandis politseimütsi. 

Kim taipas, et midagi on valesti ning tuli voodist välja, et oma ihukaitsjale helistada. Kimi ihukaitsja Pascal turvas parajasti tema õdesid, kes pidutsesid Pariisis linna peal.

Enne, kui Kim numbri valida jõudis, rabas kurjategija tal telefoni käest. Kimi käed seoti kaablisidemega kokku ja selle peale tõmmati teip. Üks meestest haaras tal jalgadest ja sel hetkel arvaski Kim, et teda hakatakse vägistama.

Röövlid teipisid aga kinni tema pahkluud, võtsid ta sülle ja panid naise vanni. Seejärel hakkas Kim karjuma ja ta anus, et röövlid teda ei tapaks, sest tal on kodus kaks väikest last. Surmahirmus Kim olevat öelnud, et röövlid võivad võtta kõik, mida soovivad.

Hotell Pariisis, kus Kim Kardashianilt rööviti 10 miljoni dollari väärtuses ehteid / Scanpix
Hotell Pariisis, kus Kim Kardashianilt rööviti 10 miljoni dollari väärtuses ehteid / Scanpix Foto: THOMAS SAMSON/AFP

Kim rääkis politseinikele, et röövlid kõnelesid vaid prantsuse keeles. Ainus sõna, millest ta aru sai, oli «sõrmus» - Kim mõistis, et röövlid tahavad teemantsõrmust, mille Kanye talle hiljuti kinkis. Kim ütles röövlitele, et see on korteris olemas. Kim jätkas aga anumist ja karjumist, mille peale röövlid tal suu kinni teipisid.

TMZ andmetel viibis korteris ka Kimi sõber Simone, kes magas alumisel korrusel. Simone kuulis müra, lukustas end vannituppa ja helistas Kimi ihukaitsjale Pascalile ning õele Kourtneyle.

Pascal jõudis korterisse tagasi kaks minutit pärast röövlite lahkumist. Kogu hirmutav intsident võttis aega umbes kuus minutit.

Kim Kardashian saabus esmaspäeval autokolonni saatel oma New Yorgi korterisse
Kim Kardashian saabus esmaspäeval autokolonni saatel oma New Yorgi korterisse Foto: Vida Press
Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles