Võida piletid Kroonika peole klubis BonBon!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonitud pead klubis BonBon
Kroonitud pead klubis BonBon Foto: BonBon

Ajakiri Kroonika ja ööklubi BonBon tõmbavad koos käima vürtsikate üllatuste, põnevate happeningide ja esinejatega regulaarse üritustesarja, mis mürtsub BonBonis kord kahe kuu tagant reedeti. Esimene pidu toimub juba sel reedel 11. veebruaril ja Elu24 loosib välja 10 vabapääset kahele!

Piletiloosis osalemiseks liitu Elu24 Facebooki lehega, otsi üles vastav postitus ja anna selle all kommentaarides piletisoovist teada. Võitjate nimed teatame neljapäeva õhtul.

---

PILETIMÄNGU VÕITJAD: Klubis BonBon toimuvale Kroonika peole said loosi tahtel vabapääsme kahele Kristiine Veinpere, Valeri Šemjakin, Jane Kaup, Kadi Suurkask, Reimo Sannik, Marlee Karja, Vaido Viiluste, Renar Koppel, Helari Laurent ja Veronika Romantšuk. Palju õnne!

---

Saabuvaid külalisi ja kutsutuid tervitab Kroonika peatoimetaja Krista Lensin isiklikult. Lisaks kõikvõimalikele etteastetele ja üllatustele on BonBoni Möet Lounge'is ja tagabaaris VIP-ala, kus pakutakse erilist meelelahutust ning saab nautida snäkke, puuvilju ja - uskuge või mitte - šokolaadipurskkaevu! Külaliste eest hoolitsevad kokteilijagajad-tüdrukud.

Teiste üllatuste, mis jäägu praegu veel saladuseks, seas astub DJ puldis üles moeampsude looja, stilist ja Star FMi hommikuprogrammi saatejuht Ženja Fokin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles