Ragnar Klavan rääkis piinlikust kohtumisest fänniga: ta jäi vahele ja oli nii kohmetunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: ERR / Pealtnägija

Kohalik jalgpalliklubi on Liverpoolis nagu religioon. Ehkki Ragnar Klavan teadlikult väldib endast rääkivate artiklite lugemist, peab ta harjuma alalise tähelepanuga ja seda kasvõi taksoga sõites.

«Jalgpallijutu kannatab see pool tundi taksosõitu ära, aga viimane kord hakkas mingi india mees keset sõitu Youtube'i videot tegema, et ta sõidab Ragnar Klavaniga sinna ja sinna... Siis ma mõtlesin, et see on natuke liig - esiteks on see liiga ohtlik ja teiseks ebameeldiv,» tunnistas ta.

Teine ebamugav kohtumine leidis aset hotelli hommikulauas.

«Aasia riikidest pärit vanem meesterahvas tuli pärast hommikusööki minu juurde. Ta küsis ilusti, kas pilti võib teha. Ütlesin, et jaa, ikka võib. Aga ta ei olnud nutitelefoniga sina peal ja vajutas kogemata viimase pildi peale, mis ta teinud oli. See oli sellest, kuidas ma hommikusöögilauas söön. Siis ta jäi natuke vahele ja ta oli nii kohmetunud, et «vabandust, et ma sellise pildi tegin»,» meenutas Klavan.

Klavani kodust aadressi hoitakse saladuses, et pätte, kiibitsejaid ja kõmufotograafe eemal hoida.

«Näiteks interneti kaudu asju tellides laseme need Melwoodi treeningkeskuse aadressil saata, mitte koju. Liverpooli politseiülem käis rääkimas - iga kord, kui Melwoodist ära sõidad, vaata korra tahavaatepeeglisse ja kui sul paarsada meetrit enne kodu on ikka seesama auto järel, siis sõida ringiga ja mine korraks politseijaoskonda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles