Gigi Hadidi «rünnanud» Vitalii Sediuk: Hadid, Kendall Jenner ja Kardashianid ei ole kõrgmood!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto LaPresse - Stefano Costantino
22/09/2016 Milano (ITA)
Moda
Milano Fashion Week Moda Donna Primavera / Estate 2017. Lo street style alla sfilata Moschino per le strade di Milano, Italia.
Nella foto: Bella e Gigi Hadid

Photo LaPresse - Stefano Costantino
22/09/2016 Milano (ITA)
Fashion
Milan Women Fashion Week Spring / Summer 2017. Street style at the Moschino fashion show through the streets of Milan, Italy.
In the pic: Bella and Gigi Hadid
Foto LaPresse - Stefano Costantino 22/09/2016 Milano (ITA) Moda Milano Fashion Week Moda Donna Primavera / Estate 2017. Lo street style alla sfilata Moschino per le strade di Milano, Italia. Nella foto: Bella e Gigi Hadid Photo LaPresse - Stefano Costantino 22/09/2016 Milano (ITA) Fashion Milan Women Fashion Week Spring / Summer 2017. Street style at the Moschino fashion show through the streets of Milan, Italy. In the pic: Bella and Gigi Hadid Foto: LaPresse/Stefano Costantino/LaPresse

Modell Gigi Hadidi «rünnanud», juba tuntud kuulsuste prankster, Vitalii Sediuk postitas  Instagrammi avalduse, milles selgitab oma teo tagamaid.

«Kuigi ma pean Gigi Hadidi kauniks, ei leia ma, et tal ja ta sõbrannal Kendall Jenneril peaks olema koht kõrgmoes. Oma teoga andsin ma signaali moetööstusele, et on viimane aeg pöörduda tagasi tõeliste talentide juurde, kes kõnniksid runway'l ning ehiksid Vogue kaant. Seda ei peaks tegema heade tutvustega nunnud Instagrami-tškid. Te võite seda kutsuda manifestiks või protestiks. Samuti on see äratuskell Anna Wintourile, kes on Vogue'ist teinud klantsajakirja sellega, et pani Kardashianid ja teised küsitava mainega kuulsused taolise pika ning respekteeritud ajalooga väljaande esikaanele.»

Milan Gigi Hadid//IPAPRESSITALY_GIGI014291/Credit:Livio Valerio / IPA/SIPA/1609221748
Milan Gigi Hadid//IPAPRESSITALY_GIGI014291/Credit:Livio Valerio / IPA/SIPA/1609221748 Foto: Livio Valerio / IPA/SIPA/Livio Valerio / IPA/SIPA

Mida arvad sina, lugeja, kas moemaailm on võõrdunud oma tõelisest olemusest ning hakanud puhtalt ärilistel eesmärkidel ära kasutama mõttetuid kuulsusid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles