Reebok muudab Kultuurikatla suureks treeningkeskuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reebok Fitness Festival Arigato spordiklubis
Reebok Fitness Festival Arigato spordiklubis Foto: Jana Laigo

Laupäeval, 24. septembril toimub Tallinnas Kultuurikatlas selle sügise suurim treeningpidu - spetsiaalselt sündmuse tarvis loodud viies treeningsaalis toimub kokku enam kui 40 erinevat fitness-treeningut, muuhulgas ka live-muusika saatel.

LesMills esitleb: Reebok Fitness Festivali peakorraldaja Sven Idarand sõnas, et tegemist on vaieldamatult sügise suurima fitness festivaliga Eestis, kus treeninguid juhendavad nii Eesti kui ka Euroopa tipptreenerid. «Sel tasemel treeninguid koos meeliülendava meelelahutus-showga varem Eestis olnud ei ole,» nentis Idarand, tuues esile, et treeninguid juhendavad nii Baltikumi, Skandinaavia kui ka Lõuna-Euroopa hinnatud treenerid.

Lisaks maailmatasemel treeneritele loovad erilist treeningmotivatsiooni Eesti muusikud ja koreograafid.

«Muusikalide ja Valge Gospeli koreograafina tuntud Kristin Pukka kõrval juhendab DANCEFUNC Mamma Mia! treeningut laulja Kaire Vilgats. Lisaks toimub eriline joogatund live-kontrabassimuusika saatel, kus treeningatmosfääri loob Eesti parim kontrabassist Peedu Kass,» toob Idarand eripäraseid treeningtunde, mille sarnaseid Eestis muul ajal ei toimu.

«Ainulaadne treeningpäev on suunatud nii meestele kui naistele, sest lisaks LesMills fitnesstrennidele leiavad sobiva trenni nii tantsuhuvilised kui ka keha-ja vaimu tasakaalu otsivad trennitajad. Lisaks on loodud spetsiaalselt siserattatreeningute ala, tõusva populaarsusega Cross-fit treeningala ning läbi viiakse Street-workout trenne,» rõhutas Idarand.

Idarand tõi esile, et praeguseks on eelmüügist müüdud juba enam kui pooled piletid ning piletiostuga tasub kindlasti kiirustada.

Fitnessfestival algab kell 10.00 hommikul, kestes kokku 10 tundi ehk kella 20-ni õhtul. Päeva juhivad Eesti lauljad Daniel Levi, Teele Viira ja Läti laulja Markus Riva, kes on lubanud samuti Reebok-showdes oma loominguga ülesse astuda.

Reebok Fitness Festival toimub 24. septembril Tallinnas, Kultuurikatlas.

Lisainfo SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles