Lindsay Lohan: ma laenasin, mitte ei varastanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: SCANPIX

Näitlejanna Lindsay Lohanit ähvardab mitmeaastane vanglakaristus, kui ta mõistetakse süüdi 2500-dollarilise kaelaehte varguses.

Süüdistust uurivad praegu Los Angelese prokurörid, kuid advokaadi sõnul pole Lohan midagi valesti teinud, vahendab People.

«Eitame kindlalt neid süüdistusi ja kui süüdistused esitatakse, võitleme nendega kohtus, mitte meedias,» ütles kaitseadvokaat Shawn Chapman Holley.

TMZ andmetel saab 24-aastane näitlejanna ametliku süüdistuse juba esmaspäeval.

Lohan kõndis väidetavalt ühest California juveelipoest minema «ainulaadse» kaelaehtega. Enne, kui politsei tema kodu läbi otsida jõudis, toodi ehe kohalikku politseijaoskonda.

«Lindsay ei mõista, kuidas pood sai teda varguses süüdistada, kui nad laenasid talle seda kaelaehet. Ta on harjunud saama palju kallimaid kingitusi! Miks ta peaks kaelakee varastama? Tal on tonnide viisi juveele ja talle pole rohkem vaja,» rääkis staari lähedane sõber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles