Kertu Jukkum läbis poolmaratoni tõbisena: see oli kahtlemata üks mu elu parimaid jookse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Jukkum läbis poolmaratoni tõbisena
Kerttu Jukkum läbis poolmaratoni tõbisena Foto: Instagram/ Kertu Jukkum

Raadiohääl Kertu Jukkum kirjutab oma blogis, et ärkas päris mitu päeva enne maratonijooksu valusa kurgu, tatise nina ja veidi kehva olemisega. 

«Hoidsin küll mõtted positiivsed, kuid päev-päevalt läks olemine kehvemaks. Sel korral ma tõesti ei mõista, miks on immuunsüsteem langenud, sest toitunud olen tervislikult, jooksnud mõõdukalt ning maganud piisavalt. Aga alati ei olegi vaja kõigest aru saada ja vaimust vaesed olla üldsegi õndsad,» kirjutab naine humoorikalt.

Staar järgis ka treeneri soovitusi –  rohkelt C-vitamiini, mineraalvett, trennid jäägu vahele.

«Pühapäeva hommikul olin ikka väga kahevahel. Kas teen endale ehk liiga? Tõtt-öelda ei ole ma kunagi varem võistluse starti tõbisena läinud ehk ka tänu sellele ei ole ma kunagi ühtki võistlust olnud sunnitud katkestama. Igal juhul olid tossud juba jalas, kui ma ikka veel poolt- ja vastuhääli kaalusin, siis aga vaatasin ära Rannamäe viimase intervjuu ja mõtlesin endamisi: «Ma lähen, tema mälestuseks ma lähen!»» kirjutab Jukkum oma blogis.

Kõik aga sujus kokkuvõttes hästi: «Ja ma olin põrgulikult õnnelik. Nagu päriselt ja nii õnnelik! See oli kahtlemata üks mu elu parimaid jookse, kuigi ma ei tea oma eelnevate poolmaratonite aegu ega oska ka võrrelda, siis enesetunde järgi – see oli mu elu parim jooks!» teatab naine, et jooks teda rajalt maha ei murdnud.

Loe lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles