Prince oli kokaiini dieedil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince 2007. aastal
Prince 2007. aastal Foto: SCANPIX

Varalahkunud muusiku Prince'i eks Charlene Friend väidab, et staari poolvend Duan Nelson rääkis talle, et kuulus laulja elas kokaiini dieedil.

Charlene Friend tunnistas, et ta ei näinud aprillikuus 57-aastaselt surnud Prince'i kunagi narkootikume tarbimas, kuid ütles, et staari poolvend Duane Nelson, kes suri 2013.aastal, ütles talle, et mees kasutas illegaalseid vahendeid.

Duane olevat kostnud: «Me kutsume seda kokaiini dieediks,» vahendab Female First.

«Mul oli šokeeriv seda kuulda. Ta tegi seda nii ettevaatlikult. Ma ei näinud teda isegi asbiriini tarbimas. Ta tundus nii terviseteadlik, alati võttis vitamiine,» rääkis naine.

Prince / Scanpix
Prince / Scanpix Foto: SCANPIX

44-aastane sisekujundaja Charlene Friend, kes oli Prince'iga koos kaks aastat pärast 1989.aastal tutvumist, väitis, et muusik oli vahepeal viis päeva magamata. Kui aga mees lõpuks puhkas, siis kattis ta aknad nii, et sealt piiskagi valust läbi ei tuleks. Ööd aga saatis värinad.

«Ta võis mõnikord üleval olla viis päeva ilma une, toidu ja isegi veeta, käies vahetpidamata stuudios.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles