Kaunid naised eetris! «Maahommik» alustab uut hooaega uute saatejuhtidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maahommik», Mari Tamm ja Laura Kõrvits toovad vaatajateni lugusid igast Eestimaa paigast
«Maahommik», Mari Tamm ja Laura Kõrvits toovad vaatajateni lugusid igast Eestimaa paigast Foto: ERR

ETV laupäevasaade «Maahommik» alustab 10. septembril hooaega uute saatejuhtidega. Mari Tamm ja Laura Kõrvits toovad vaatajateni lugusid igast Eestimaa paigast.

Esimest korda 16 hooaja jooksul juhib saadet naiste tandem. Aegade jooksul on saade muutunud koos oma vaatajatega. Küll aga on saate keskmes endiselt maaelu, kuid seda varasemast laiema nurga all. Erilist tähelepanu pööratakse maakodudele.

«Oleme mööda Eestit pea kuu aega ringi sõitnud ja kohtunud terve hulga toredate ettevõtlike inimestega. Kuid samas mitte ainult inimestega - Hiiumaal käisin suuri lihaveiseid sügamas ja Kalamatsi meiereis võtsid mind vastu ülisõbralikud kitsetalled, kes suures õhinas mul jopetasku katki näksasid,» kirjeldas võttepäevi Laura Kõrvits.

«Meie jaoks ei tähenda maatöö vaid põllul müttamist. Terrassiomanikelgi on kodus justkui tükike maad. Nii et püüame kõigile nippe ja näpunäiteid jagada - vahel on selle juures abiks labidas, vahel akutrell,» tutvustas maaelusaate mitmekesist tööd Mari Tamm.

Nii Mari kui ka Laura on ETV-s toimetajatena töötanud viimased neli aastat. Laura Kõrvits oli tegev «Terevisiooni» meeskonnas, Mari Tamm toimetas «Maahommikut» ja teadussaadet «Rakett 69». Senine saatejuht Rein Palosaar asus alates juunist juhtima kino Artis.

17. hooaja esimene «Maahommik» on ETV eetris laupäeval, 10. septembril, kell 10. Saate režissöör on Maarika Lauri, produtsent Kaia Häelme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles