Barbara Streisand lubas kolida Austraaliasse, kui Donald Trump presidendiks saab

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbara Streisand
Barbara Streisand Foto: SCANPIX

Näitlejanna Barbara Streisand liitus nende kuulsustega, kes lubavad USAst lahkuda kui vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump valitakse uueks presidendiks.

74-aastane Streisand sõnas saate «60 Minutes» saatjuhile Michael Usherile, et ta plaanib Trumpi presidendiks saamise järgselt kolida Austraaliasse, edastab breitbart.com.

«Olen mures, et Trumpist saab president. Tahan demokraat Hillary Clintonit uueks presidendiks, kuid siiani on palju seksismi ning esitatakse küsimus, kas naine ikka sobib presidendiks. Trump seab Clintoni kanditatuuri pidevalt kahtluse alla ilma, et tal oleks fakte põhjendamiseks,» teatas näitlejanna.

Streisand lisas, et ta on vajadusel valmis asuma elama kas Austraaliasse kui teda sinna vastu võetakse või siis Kanadasse.

Austraalias baseeruv Usher teatas, et Streisand on seal teretulnud.

Streisand on üks neist kümnetest kuulsustest, kes tahavad Valges Majas alates 2017. aastast näha demokraat Hillary Clintonit, olles samas vabariiklase Donald Trumpi vastu.

Märtsis kirjutas Streisand kolumni, milles kritiseeris Clintonile suunatud seksismi meedias.

«Miks sellist mõjuvõimsat naist nagu Hillary Clinton ei hinnata tema saavutuste ja edukuse põhjal, vaid mingite topeltstandardite järgi?» küsis Streisand Huffington Postis avaldatud kolumnis.

Möödunud aastal nimetas näitlejanna Trumpi kandideerimist presidendiks «hirmutavaks».

Lisaks Streisandile on Trumpi vastased veel näiteks Whoopi Goldberg, Miley Cyrus, Samuel L Jackson, george Lopez, Raven-Symoné ja Cher.

Staaride arvates on mitmed Trumpi seisukohad inimõigusi rikkuvad ja rassistlikud. Trump lubas presidendiks saades hakata moslemeid enam mitte riiki lubama ning karmistada sisserännuseadusi.

USA 58. presidendivalimised toimuvad 8. novembril 2016.  USAs valitakse presidenti 538 valijamehega valimiskogu abil ning igas osariigis enim hääli saanud kandidaat saab kogu osariigi valijameeste hääled. Võiduks on vaja saada vähemalt 270 häält. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles