Rulataja Aleksandr Tubin: Sheckler mind ei tiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarisaate Tartu eelvoor
Superstaarisaate Tartu eelvoor Foto: Kristjan Teedema

«Eesti otsib superstaari» Tartu eelvoorus Tasku keskuses püüdis Elu24 kinni rulamees Aleksandr Tubini, kes samuti oma lauluoskust demonstreerima tuli. Lisaks muusikale tegime juttu ka rulatamisest ning sel nädalal ees ootavast elamussportlaste suursündmusest – Simpel Sessionist! 

Aleksandr, kuidas sul rulatamine läheb?

Progressi on väga palju. Kahjuks sellel aastal Sessionile ei saanud, öeldi, et olen vist liiga palju võistelnud ja pean teistele ka võimaluse andma.

Lähed siis vaatama?

Kahjuks ei lähe vaatama, mul pole selle jaoks raha praegu. Aga vaatan kindlasti veebist otseülekannet.

Kellele pöialt hoiad?

Raul Urbergile, Tartu poisile ikkagi. Arvan, et tema võib näidata väga head taset, tal on lootus saada finaali. Ta sõidab väga hästi.
 

Aga kuidas Ryan Shecklerisse suhtud?

Sheku – edu talle. Mind ta ei tiri. Ta on kuulus, sõidab väga hästi. Mulle mitte otseselt ei meeldi, aga ma ei tea teda lihtsalt. Hoian ikkagi Raul Urbergile pöialt ja Peter Ramondetta on väga kõva tegija. Jälgin neid ja Greg Lutzkat.

Kus sa ise praegu sõidad?

Sõidan Rulakiirabi team’is ja nüüd peamiselt Tartu skatehallis. Suvel eelistan street’i (tänavasõit), sest tüütu on sõita üheksa aastat järjest samas Tartu skatepargis. Seal pole mitte midagi muudetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles