Eesti mitmevõistleja Grete Šadeiko ja NFL'i klubi Cleveland Brownsi mängujuht Robert Griffin III's kuumas armusuhtes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Sadeiko Väätsal
Grete Sadeiko Väätsal Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti mitmevõistleja Grete Šadeiko on Ameerikas õppides jackpot'i otsa sattunud!

Tuleb välja, et Grete on endale kaaslase leidnud NFL'i mängija Robert Griffin III näol, kelle kahe aasta teenistus Cleveland Brown'is on 15 miljonit dollarit.

See, et Griffin'i lahutus jõustus alles lähipäevil ning oma eksabikaasast elatakse samuti vaid kolm loetud kuud lahus ei näi paarikest häirivat. Käsikäes nauditakse jalutuskäike - vaata siia - ning Robert on Gretelt kingiks isegi T-särgi saanud, millel uhkelt «Estonia» seisab. Kuluaarides sahistatakse, et Robert on armastuse märgiks isegi neiu nime endale käele tätoveerida lasknud. Kas see on tõsi või mitte jätame sulle otsustada!

Grete on aga veidi tagasihoidlikum kui paljud teised kuulsusejanulised, kes rikaste ja ilusatega deidivad. Peale uudise avalikuks tulemist on ta nii oma Instagrami kui Twitteri kontod privaatseks muutnud, kuid Internet talletab teatavasti kõik. Siin üks nunnu foto värskest paarikesest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles