Superstaariks pürgija Margit Tali soovib saada selgust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Tali «Eesti otsib Superstaari» Tartu eelvoorus
Margit Tali «Eesti otsib Superstaari» Tartu eelvoorus Foto: Kristjan Teedema

Tartus Tasku keskuses oli end superstaarisaate eelvooru registreerinud ka talendisaatest tuntud Margit Tali (21) Otepäält. Elu24 tegi Margitiga juttu ning uuris kuidas tal läheb.


Kuidas sul talendisaates läks?

Selle aasta saates jõudsin poolfinaali, aga finaali kahjuks mitte. Seal olid teised asjad mängus. Saate formaat otsis väga erilisi või omapäraseid inimesi ja tegevusi. See meie ansambel jäi pisut nõrgaks.
 

Mida esitad žüriile täna?

Tõnis Mägi laulu «Mõni mägi». Loodan, et hääl alt ei vea, sest eile õnnestus just kurguvalusse jääda. Eks näis mis saab.

Ma kardan kõige rohkem seda, et pabistamine ja närvid veavad alt ning ma ei saa näidata kõike seda, mis minus peidus on. Jalad hakkavad värisema ja ma ei tunne ennast mugavalt. Samas kui kohtunikud mulle eitava vastuse ütlevad, aga ma ise rahule jään, siis on minu eesmärk siin saates täidetud.
 

Miks just «Eesti otsib superstaari» saade?

Loodan, et saab selgeks kas minust saab midagi või mitte. Armastan laulmist ja muusikat. Terve suguvõsa tegeleb muusikaga. Mulle lihtsalt tundub järjest rohkem, et just muusika on see, millega ma tulevikus tegeleda tahan
 

Oskad sa ka mõnda pilli mängida?

Lõpetasin Otepääl muusikakoolis viiuli eriala. Olen 15 aastat viiulit mänginud. Nüüd arvatavasti sellel sügisel astun ka muusikalise hariduse  teele. Ei tea veel kas viiul või laul. Miks mitte ka mõlemad muidugi.
 

Millist muusikat sa ise kõige enam kuulad ja armastad?

Hetkel on juhtunud, et kõige tihedamini just eesti laule - eesti popdžässi, veidike etnot ka. Meeldib kuulata ka rahvamuusika töötlusi, need on hästi hinges. Välismaistest ehk poppmuusika vanemaid hitte.

Kellega koos sooviksid kontserti anda?

Ma olen alati unistanud Siiri Sisaskiga näiteks. Tõnis Mägiga, nagu kõik ja mina kaasa arvatud. Tanel Padariga.
 

Tanel Padariga?

Ma ei tea, Tanel Padaril on väga kihvt hääl, et selline .. see oleks jälle uudne kogemus. Ma väga rokki ei ole üritanud laulda.
 

Oled sa nende artistide poole selle sooviga pöördunud?

Pole nende kellegi käest küsinud, ilmselgelt ma ei pea end nii heaks lauljaks. Praegu on katsetamise ja õppimise aeg. Kui ma enesekindlust saan, siis võibolla julgen isegi küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles