Reno Hekkonens: meil pole veel staari, kes maailmas läbi lööks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2. juunil toimus Coca Cola Plazas Cosmopolitani eksklusiivne eelesilinastus aasta kõige oodatuimale filmile "Seks ja linn 2". Reno Hekkonens
2. juunil toimus Coca Cola Plazas Cosmopolitani eksklusiivne eelesilinastus aasta kõige oodatuimale filmile "Seks ja linn 2". Reno Hekkonens Foto: Jelena Rudi

Ürituste promootor ja suhtekorraldaja Reno Hekkonens on veendunud, et superstaariainest eesti noortes jagub, kuid sellist artisti, kes suurte maailma lavade jaoks valmis oleks, meil veel pole.

Saate «Eesti otsib superstaari» võitjatest on Reno meelest enim oma võimalusi osanud ära kasutada Ott Lepland ja Birgit Õigemeel, kirjutas Kroonika.

Sellist staari, kes väljaspool Eestit läbi murda võiks, pole Hekkonensi meelest veel esile tõusnud: «Aga ma olen veendunud, et meil on olemas vajalik materjal - see tuleb üles otsida ja oskuslikult maailma viia.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles