Saare Golf kutsub perega Saaremaale golfi mängima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saare Golf kutsub perega Saaremaale golfi mängima
Saare Golf kutsub perega Saaremaale golfi mängima Foto: MediaMarketing

Eesti ainus täiesti merega ümbritsetud golfiväljak kutsub kõiki Eesti peresid ja ka küllatulnuid lisama suvemõnude nimistusse ka kaht lahedat golfimängupäeva Saare Golfi klubi juures. Pakkumise teeb eriti ahvatlevaks see, et lapsed kuni 19. eluaastani mängivad tasuta! 

Foto: MediaMarketing

“Kui tavapäraselt mängivad lapsed väljakutel priilt kuni 12-aastaseks saamiseni, siis meie loeme sel hooajal lasteks ka kuni 19-aastaseid ja nemadki mängivad priilt,” teavitab klubirahvas.

Foto: MediaMarketing

Kahepäevane 190 eurot maksev golfipakett aktiivsele perele, milles on kuni 2 mängivat täiskasvanut ja lapsed, sisaldab piiramatut arvu golfiringe Saare Golfi väljakul, sealhulgas soovi korral üks ring golfiautoga, restorani kinkekaarti ja lastele kingitust.

Laevapileti broneerimisel ja majutuse valiku aitab Saare Golf rõõmsasti: kohavalik on rikkalik, alates armsatest turismitaludest lõpetades spaahotellidega. Pakett kehtib uutele broneeringutele hooaja lõpuni!

Kiika Saaremaa sündmusi www.visitsaaremaa.ee ja Saare Golfi tegemisi näeb www.saaregolf.ee

Foto: MediaMarketing


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles