Lõbusad raggamastad ansamblist Bombillaz said valmis humoorika ja mõnusalt gruuviva video oma värskele singlile nimega “Teetööd”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bombillaz leidis endale uue kodu. Suur Guru ise ütles, et Parmath Niketani Ashram on nüüd ka Bombillazi -  Arno Kalbus, Kristjan Jõemägi, KillBaba Kaare, Robert Ruben, Tanel Liiberg and Tõnis Leemets.
Bombillaz leidis endale uue kodu. Suur Guru ise ütles, et Parmath Niketani Ashram on nüüd ka Bombillazi - Arno Kalbus, Kristjan Jõemägi, KillBaba Kaare, Robert Ruben, Tanel Liiberg and Tõnis Leemets. Foto: facebook.com

“Teetööd” on igasuviselt teemakohane räppvokaalinstrumentaalteos ansambli Bombillaz käesoleva suve alguses ilmunud kauamängivalt plaadilt nimega “Hype”. Lisaks oma ühiskondlikult frustreerivale aktuaalsusele võib laulu tekstis tabada ka törtsukese kahemõtteliselt eneseiroonilist sisekaemust.

Laulu viisi ja sõnad on kirjutanud Kill Kaare, arranžeeris ansambel Bombillaz koosseisus (Kill Kaare, Tõnis Leemets, Tanel Liiberg, Arno Kalbus ja Kristjan Jõemägi). Video on valminud Šotimaa päritolu filmimeistri Joe Dunnigan’i käeall, stuudios Starlaw Films (www.starlawfilms.com).

Kuulake lugu ja kaunist suve jätku kõigile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles