Tanel Tatter hakkab juhtima saadet «Rabarock@etv»

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarock 2008
Rabarock 2008 Foto: Ardi Ilves

ETV alustab reede õhtuti uue sarjaga «Rabarock@etv», mis saatejuht Tanel Tatteri sõnul on mõeldud kõikidele muusikasõpradele, kes ei saanud Rabarocki festivalist kohapeal osa või tahavad nähtud-kuuldud elamust korrata.



«Nüüd on suurepärane võimalus mugavalt kodus teleri ees möllata. ETV toob Rabarocki festivali vaatajale koju kätte. Kuusteist bändi, kaks live´i saates, natuke ka saunajuttu artistidega. Head vaatamist-kuulamist küll ja veel,» rõõmustas Tatter.


Selle suve festivalil hoidsid Eesti lippu kõrgel jooksva aasta parim uustulnuk HU?, Eesti roki lipulaev Metsatöll, Eesti pungi südametunnistus Psychoterror ning legendaarsed Propeller, Compromise Blue, Silvi Vrait ja Ultima Thule.

Välisesinejatest on kõige kõlavamate nimede ning nootidega The Sparks, Helloween, The Fall, Danko Jones ja paljud teised bändid, pundid, ansamblid, orkestrid, kollektiivid, kooslused ning moosekandid.


«Rabarock@etv» on elus saade elusatele inimestele, ideaalne nädalalõpu avapauk Eesti Televisioonis,» ütles Mart Normet, ETV meelelahutustoimetuse juht.

Esimeses saates 3. oktoobril kell 19.15 rokivad televaatajate sokid jalast Eesti pungi pahad poisid Psychoterrorist ja väärikad Silvi Vrait ning Ultima Thule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles